Niimpä olemme jo juhannusaaton illassa ja lupausten mukaan täällä ainakin sataa, koko päivän on ollut kyllä ihan poutainen ja lämmin sää, nyt on lämpötila 15 astetta, äkkiä se viilenee kun sade alkaa.Leivoin aamupäivällä pullaa ja sen jälkeen laitoin porsaan fileen uuniin jos ruokailijoita sattuu tulemaan, Jorma ainakin on luvannut tulla maanantaina käymään. Sitten rupesin hetkeksi jalkojani lepuuttamaan ja niinhän olin nukkunut. Kun heräsin läksin äkkiä sauvalenkille ja sieltä tullessa menin keinulla ja siellä olikin jäätelötarjoilu meneillään ja joku juoksi hakemaan kulhon minullekin ja kyllähän jäätelö maistui.

Kävin suihkussa ja sitten soitin Kangaslammille Kaijalle, heillä oli myös Jenni ja Marko  ja meidän puhuessamme tuli Vesakin, olivat olleet eilen siellä vanhalla paikalla grillailemassa kun Kaija on myynyt sen baarinsa ja aikoi olla ainakin kesän vapaalla sitten syksyllä katsoo mitä tekee. Menee ensiviikolla Naantaliin Timon poikia hoitamaan kun tarha on kiinni, lupaili käydä täälläkin, soittelee vielä kiva olis kun tulisivat Timo ja Saarakin poikineen käymään.

Yritin soittaa Kaisalle ja Eijallekin ja toivottaa hyvää juhannusta vaan ei vastanneet vai lieneekö puhelimeni jumissa kun otin Kaijasta kuvan enkä saa sitä pois, kai Jorma sen kuntoon saa.Oikein hyvää juhannusta kaikille ja toivotaan että sade lakkaa.