Siinäpä se vauva pötköttää kukkien keskellä ja ihmettelee leppäkerttua, voi olla vaikka Vilpon sisko tai veli. Olin kirkon tuvalla ja siellä oli kaksi miestä jotka lauloivat ja toisella oli kitara jolla säesti. Ovat olleet ennenkin, tuuli oli kovin viileä vaan kävin silti sauvalenkillä lämminhän siinä kävellessä tulee.  Olis retki Keuruulle mutta en aio lähteä kun se kestää kellon ympäri, aamulla lähdetään kahdeksalta ja tullaan ilta kahdeksalta, se on jaloilleni liian kova koettelemus.

Jouko soitti aamulla ja Kaisa soitti päivällä ja lupasi että voi olla että tulevat torstaina käymään ainakin Kaisa ja Vilpo, olis kiva jos tulis Sakrikin vaan n iillä on sitä remonttia vielä.Eilen kun kirjoitin siitä tattarityynystä selitin vähän huonosti koko jutun. Heillä on tarjous kaksi tyynyä 58e  ja yksi maksaa normaalisti 32e joten vaikka laitetaan postimaksu 10e se tulee 100e. Tämä mies lupasi soittaa ennenkuin lähettää että teen selväksi etten maksa enempää, onhan niitä monessa paikassa vaan ei ole muuta kuin netin kautta saatavana tai sitten hakemalla jostain paikanpäältä, mutta saisi soittaa tilaan sen muualta jos ei sieltä onnistu.

Nyt on tiedossa toisetkin lakkiaiset jotka ovat Lempäälässä ja voi olla että menen sinne päin, pitää vaan ilmoitella aikanaan kumpaankin paikkaan, kahteen ei voi mennä. Mutta mukava on joskus juhliinkin mennä. Aamulla menen Annalaan aamukahville kun sain kutsun kohtahan mökki-ihmiset ovatkin mökeillään ja kutsut harvenee.