No tänään on nähty vähän aurinkoakin ja minäki kävin sauvalenkillä joka on jäänyt tekemättä pari päivää ja kyllä se olikin oikein mukavaa kävellä raittiissa ilmassa.ei siellä niin mahdottoman lämmin ollut mutta kävellessähän tulee hiki. On ollut kovasti rauhallista ei ole ketään käynyt eikä soitellutkaan, Pinsiöläiset ovat varmaan kyydinneet Elsaa ja Urhoa kotiin päin.Kyllä tuli äkkiä tuo puisto vihreäksi ja nyt alkaa olla jo keltainen, en katsonut ovatko voikukkia vai kanankaalia. Tyyny on ollut ihan hyvä vaikka vähän epäilin kun tuntui ensin hiekkapussilta, luulin sitä suuremmaksi  vaan kyllä se käytössä on ihan sopiva.

Maila ja Kjell ovat olleet Saksassa muistelen että tulisivat tänään kotiin, toiset vaan matkustelee ja minä nyhjötän täällä mökissäni, niinhän se on tämä elämä erilaista eri-ihmisillä ja minulla nyt on tällaista. On paljon niiltä minunkin matkoiltani kuvia joita pitäisi järjestellä vaan eipä tuo tule tehtyä kun niitä on niin paljon  ja albumiin laittaminenkin on tosi työlästä.

Olis tosi kivaa jos tulis vaikka vähäksi aikaa lämpimät ja poutaiset säät, voisi liikkua hiukan vähemmissä vaatteissa ja olla vaikka keinulla, toivon ainakin ensi lauantaiksi kaunista säätä kun ylioppilaat saavat lakkinsa, Lempäälässäkin olis hauska olla pihalla jos lienee vaikka viimeinen kerta jos asukkaat vaihtuu niin kuin olen kuullut, vaikka saattaahan se Juho ja Satukin pyytää vaikka olis tupaan tuliaiset. Tällälailla vaan fiksusti kalastelen kylään kutsuja.