Nyt olen jo melkein  kyllästynyt kun kirjoitin koko rimpsun ja läksin hakemaan  kuvaa Aijaasta niin enhän sitä tänne saanut  hävisi vaan teksti. Nekin kuvat joita Ymi lähetti viimeksi en saa siihen  galleriaan mistä siirrän tänne. No kuitenkin tänään olen silittänyt pyykkiä ja pyyheliina hyllyn järjestin ja vein osan pyyhkeistä varastoon kun niitä on liikaa noin pieneen  komeroon, löytäis v aan  syyllisen kuka niitä on tuonut.

Sauvalenkillä kävin ihan hyvään aikaan oli poutainen  sää, hiukan viileätä siellä on mutta helpompi kävellä kun ei tule niin hiki. Tuli vastaan eräs entinen n aapurin mies en meinannut tuntea kun oli niin laihtunut, vaan nytkin sanoi käyneensä Kisapirtillä saakka sinne on 8-9 km ,joten kyllä siinä tulee edestakaisin melkein parikymmentä km. kertoi että kuntokin on noussut paljon parissa vuodessa.

Odottelen niitten Ruotsalaisten soittavan minä päivänä tulevat että tietäisin laittaa vähän paikkoja kuntoon ja ruokaa jo alustavasti, ovat kuitenkin sen verran harvinaisia että haluaisin että vaikka on pientä olis silti siistiä.