Tämä keskiviikon kevennys tarkoittaa tätä aurinkoista päivää, lumivalkeat hanget ja puut ja aurinko se on yhdistelmä joka koskettaa varmaan jokaista meistä. Pyykkikoneen laitoin aamulla päälle ja vein pyykit parvekkeelle kuivumaan, eihän ne siellä kuivu mutta sitten kun tuo sisälle loppukuivatukseen jää niihin raikas tuoksu. Kävin kaupassa ja sen jälkeen läksin sauvalenkille sinne ihanaan auringon paisteeseen.

Tultuani soittelin kukkakauppoihin ja kyselin pistokkaita mutta luvattiin vasta parinviikon päästä oli sellainen olo että pitäis saada jo jotain uutta ikkunalle vaan kyllä se sekin hoppu ohi men ee se oli vaan tänään ja lähimmässä kukkakaupassa ei ollut edes multaa, kaikkea muuta sitten olikin. Syötyäni katselin televisiotakin vähän aikaa ja alkoi päätä särkeä ,eilen sillä jalkahoitajalla oli flussa etten olis vaan sitä saanut, ihmettelin kun hän oli töissä siinä kunnossa.

Kirjoitin ilmoituksen taululle ensiviikon hernekeittopäivästä joka on 18 pv, en ole vielä vienyt mutta aion pian viedä jos sairastun ei jää se laittamatta. Tänään on Elinan päiväkin vaan eipä ole kukaan muistanut, tuo oli vitsi,