On jäänyt muutama päiaä väliin kun k'vin kaihileikkauksessa, oli hyvin positiivinen kokemus, missään välissä eim ollut kipuja eikä mitään muutakaan epämiewllytt'vää tuntemusta, m enin sinne 7,30 ja myös Jorma tuli mukaan,kaikki meni suunnitelmien mukaan ja olimme takaisin kotona jo 10,00. Söimme ja minä nukuinkin vähän aikaa ja Jorma laittoio pari lamppua ylös jotka olivat palaneet  ja etsi vanhoja kuvia joita haluaa laittaa koneelleen ja meillähän niitä on.

Minkäänlaista kipua ei ole ollut eikä ole verestänytkään. Tynkyn  Eila oli seuraavana päivänä ja kävelimme pienen lenkinkin ulkona ja kävimme samalla kaupassa.Jouni ja Anne käv ivät perjan taina ja toivat kaupasta mitä tarvitsin.Odotan nyt jälkitarkastusta joka on vasta 12,11.sitäkään ei tehdä Taysissa vaan tilasin ajan Mehiläisestä, sen jälkeen saan  lasit joilla näen paremmin kuin nyt.

Huommenna on Aaron lä'ksiäis saarna Messukylän kirkossa ja täällä seurakuntatalolla lahtöjuhlat, en vielä tiedä menenkö. Sää on ollut pilvinen mutta melko poutainen ja samanlaista on luvattu huomiseksikin.