Aamulla olikin pakkasta 4 astetta kun katsoin ensikerran mittaria joskus kuuden jälkeen, ihmeekseni taas huomasin että puhelimessa oli teksti vain 112. silti näkyi kaikki merkit mitä siinä yleensäkin on, yritin soittaa Jormalle se ei hälyttänyt samoin naapurin Kaijalle ei hänellekään. Lähetin pojille sähköpostissa viestin asiasta ja läksin kaupunkiin bussilla koska puhelin ei toiminut.

Kun menin Soneraan, siellä oli jonoa ja kun pääsin tiskille ja selitin asian ja neuvoin kuinka se toimii se toimikin ja minä häpesin, en kyllä käsitä sen toimintatapoja ollenkaan, kysyin akusta onko se lopussa mies sanoi että melkein täysi. Otapa tästä selvää, no pääasia että toimii mutta mihin saakka ?

Kävin Sokoksella ruokaosastolla kun siellä on lihaa joka ei ole pakattu valmiiksi ja aion aamulla tehdä lihapullia taas pakkaseen, siksi olisin toivonut että olisivat Kaisa ja Sakri muistaneet ottaa sieltä vihannespiirakat että saisin sinne mahtumaan liharuokia silloin kun on tarvis

Kävin sauvalenkilläkin kun niin kauniisti aurinko paistoi ja oli mukava kävellä, alla sanotaan muuta ikkunan kokoa raahaamalla, olen yrittänyt mutta en ole saanut..Tänään olen puhunut jokaisen poikani kanssa Joukon kanssa parikin kertaa tosi kivaa.