Niimpä olemme taas lauantaissa viikot menevät nopeasti mitä vanhemmaksi tulen sitä nopeammin aika rientää, on se kyllä hyväkin ettei tule aika pitkäksi, ei niin kauan kun pystyn tekemään nämä kotohommat ja vähän liikkumaankin ja seuraakin on näihin saakka ollut sen verran kun kaipaan. Aamulla kävin ensin kaupassa ja sitten pistäydyin Sokoksella ja menin sieltä 21 bussilla Turtolaan ja ostin siitä ulkopuutarhalta amppelin parvekkeelle, taksilla tulin kotiin, en jaksanut nostaa sitä roikkumaan mutta Villen väki tulee huommenna käymään niin varmaan nostavat.Ostin sinisen miljoonakellon, sitä en takaa kuinka kauan hengissä pysyy kun en ole mikään viherpeukalo. Syötyäni kävin lenkilläkin jos sitä nyt voi semmoiseksi sanoa sauvakävelin puolituntia on ehkä paremmin oikein.

Jorma soitti oli taas jotain touhua jos oikein ymmärsin Nokialla on jotkut messut ja hän oli ollut niitä järjestelemässä, Jouko soitti illalla ja hänellä oli menossa kuisti remontti, siis kyllä minun poikani ahkeria ovat ,Jouni vaikka käy vielä töissä on tehnyt Annen kanssa Kuivaspäässä sauna remonttia monta kuukautta aina vapaa-ajat, ja kyllä siellä olikin niin erikoisia ratkaisuja tehty ja kaunista oli. Soitin Kaisalle hän odotteli että tuovat Vilpon Pinsiöstä kun Sakri oli töissä ja Kaisan äitiysloma loppui, onneksi on vaan pariviikkoa kesälomaan.

Silloin kun me Paavon kanssa olimme töissä ja sattui loma samaan aikaan lähdettiin Kermaan ja Kangaslammille melkein välittömästi en tiedä osasimmeko antaa silloin tarpeeksi arvoa sille että oli minne mennä. silloin kun pojat olivat vielä sen ikäisiä että olivat mukana kun juna lähti melkein heti alkoivat syödä eväitä, ja minulle alkoi aina junassa päänsärky, kun päästiin perille ei tehnyt mieli muuta kuin vettä ja sitä Tuulikki ihmetteli yleensäkin minun veden juontiani hän oli sitämieltä että vasta sitten juo vettä kun muuta ei ole saatavissa.Siellä maailma oli ihan erilainen, esim. Kangaslammilla meillä oli usein tosi hauskaa, siellä jokainen oli leikkisä ja huumori kukki, esim Vesa oli verraton juttujen kertoja samoin Tuulikki ja kun siihen tuli mukaan vähän vitsiä  ei sitä nauramatta kuunneltu. Olen ajatellut minkähänlaisena pojat kokivat nämä reissut Kerran olimme koko porukka kahdella autolla silloin oli jo Villekin tosin pieni poika ,Eija oli myös mukana ja käytiinköhän silloin Parikkalassakin.

Kun olimme Suurellajärvellä Fannilla miesväki alkoi vaihtaa saunaan kiuaskiviä minä taisin olla Saimin mökillä käymässä ja kun tulin Jouni tuli kiviämpärin kanssa vastaan hyvin nokisena ja kertoi että jotain naisia oli tullut sinne saunalle, minäkin menin siellä käymään ja nämä henkilöt näyttelivät suurenmaailman elkeitä, taisi olla kiteenkirkaallakin osuutta juttuihin minäkin kuuntelin aikani heitä ja sanoin että taidetaan olla samantalon asukkaita ja niin tuli julki että oltiin yhtäsuuresta maailmasta , me tosin olimme muuttaneet kuukautta aikaisemmin Kaukajärvelle, vieraaalkoivat tehdä pois lähtöä he olivat lomalla toisella puolella sitä lahtea saattoi heitä hävettääkin kun Paavo kertoi että olivat oikein iskutuulella kai aineitten ansiosta.

Olin äsken ihmeissäni kun kirjoitin yhtäkkiä olikin ruudussa Mailan kuva ja alkoi ääni kuulua, terveisiä käski kertoa, pelkäsin että jos tämä kirjoitus poistuu kun ei ollut tallennettu mutta kun Maila lopetti olinkin taas tällä sivulla, olen käynyt jo suihkussa ja pessyt kylpyhuoneen mennessäni joten on vapaa ilta , olen hämmästynyt kun kello on noin paljon puolikahdeksan ja tuntuu että juuri aukaisin koneen, siis näin kuluu aika kun on yli kahdeksankymmentä.